.. cine întoarce pe un păcătos de la rătăcirea căii lui… va acoperi o sumedenie de păcate

Mulțumim Domnului pentru harul de a fi ajuns în anul 2020. Provocarea pe care am lansat-o Bisericii la acest început de an este de a lucra la lărgirea Împărăției lui Dumnezeu, aducând fiecare dintre noi un suflet la Hristos. În 2 Timotei 2:2 înțelegem că deși, indiscutabil, apostolul Pavel a fost un predicator de succes, strategia care a dat roade a fost lucrarea de la om la om, prin care creșterea bisericii a fost una exponențială. “și ce-ai auzit de la mine, în fața multor martori, încredințează la oameni de încredere, care să fie în stare să învețe și pe alții”.

Potrivit lui Iacov, beneficiile conducerii unui om la Hristos sunt multiple.

În primul rând, sufletele care sunt aduse la Hristos sunt mântuite (salvate) de la moarte (spirituală).

În al doilea rând, sunt acoperite o sumedenie de păcate. Sigur se pune întrebarea ale cui? Textul biblic ne lasă să înțelegem că sigur ale celui care a fost adus la cruce, dar în același timp nu exclude și faptul că cel care a lucrat la convertirea unui păcătos are parte de harul lui Dumnezeu.

Ne rugăm ca în acest an slujirea noastră să fie plină de roade și multe suflete să fie transferate din împărăția întunericului în Împărăția lui Dumnezeu.

Pastor Ioan Bogdan

Lasă un răspuns