În fiecare zi îi mulțumim Domnul că este Tatăl nostru și nu ne-a părăsit, îi mulțumim pentru toate binecuvântarile și încercările prin care trecem căci El este cu noi și trecem biruitori, mărit să-i fie numele. În urmă cu o lună am fost confirmată pozitiv cu covid, am avut contact cu mama mea care este diabetică cu insulină, are un singur rinichi și este cardiacă. Domnul ne-a trecut biruitori prin această încercare, care în perioada aceasta are urmări grave. Nu  am  avut nevoie de spitalizare, starea noastră a fost stabilă, iar Dumnezeu ne iubește.

Multumiri să-i fie aduse lui Dumnezeu! Nici nu am cuvintele necesare să-I mulțumesc cât este de bun! Dumnezeu să ne ajute și să ne întărească să-i rămânem credincioși și mulțumitori în aceste vremuri tulburi.

Familia Bele

Mulțumim lui Dumnezeu care a fost cu noi prin încercări și binecuvântări a fost alături de noi nu ne-a lăsat singuri.

Alina Heredea

Iată ce mă face să mai trag nădejde că bunătățile Domnului nu s-au sfârșit îndurările lui nu au ajuns la capăt ci se reinoiesc față de noi în fiecare dimineață. Venim și noi familie în aceasta dimineață fim mulțumitori bunului nostru Dumnezeu pentru toată dragostea, bunătatea și credincioșia Lui arătată față de noi pe tot parcursul anului și deasupra tuturor încercărilor El ne-a scos mai mult decât biruitori! Mulțumim bisericii Tabor pentru susținerea în rugăciune ne-am simțit atât de binecuvântați de-a lungul celor 10 ani de când suntem membrii în această biserică.

Cu prețuire, familia Nelu și Debora Pașca