Micul dejun al femeilor din Biserica Tabor - 23 octombrie.

Vă salutăm cu drag și cu multe gânduri de pace!

În 23 octombrie vom organiza micul dejun cu femeile.

Cele mai multe dintre dumneavoastră știți deja despre ce este vorba. Vrem să avem un timp împreună de părtășie, de socializare, de reconectare și de ce nu oportunitatea de a ne face noi cunoștințe.

Credem în beneficiul întâlnirilor față-n-față așa că insistăm să ne punem ziua aceasta de sâmbătă deoparte pentru întărirea relațiilor dintre noi.

Evenimentul se va desfășura ținând cont de toate reglementările actuale în vederea protecției personale.

Eliza Bodog și Delia Popa s-au angajat să fie responsabile de partea cu mâncarea, ele vor veni cu detaliile necesare în acest sens, la ele se fac înscrierile cu ce vom aduce fiecare ca și gustare. Diana Bogdan, Naomi Popa și Tania Faur se gândesc la partea de decor (cine vrea să le ajute, vă rog să le anunțați), Anca Sturz ne va face poze, Talida Rogojan caută surori care să participe la partea de închinare (în special surori care nu cântă în trupele bisericii), Lavinia Milian a acceptat provocarea de a aduna din dărniciile dumneavoastră financiare, de care vom avea nevoie pentru a asigura o întâlnire cât mai bine pregătită. Raluca Crișan își formează o echipă pentru primire/organizare.

Dacă aveți cunoștințe din biserică, surori noi venite în biserică și care nu sunt în grupul de whatsapp al surorilor, vă rog să o contactați pe Natalia Iosif pentru a le introduce în grupul de Whasapp.

IMPORTANT pentru participare la acest eveniment este imperios necesar să vă înscrieți pe listele de la secretariatul bisericii, Rodica Șișca vă așteaptă cu drag și zâmbet cald!