Fii mâna care susţine!

În urma pandemiei care a cuprins planeta şi care a atins şi ţara noastră, ni se cere insistent să stăm în case. Nu ne mai putem întâlni în biserici, nu ne mai putem îmbrăţişa pe stradă. Suntem cu toţii confruntaţi cu o sumedenie de limitări şi restricţii. Înseamnă asta că putem rămâne inerţi faţă de ce se întâmplă în jurul nostru?

Avem mai mulţi fraţi şi surori din biserica noastră implicaţi direct sau care sunt expuşi în lupta cu acest virus. Ei nu pot rămâne în casă, ei trebuie să iasă pe câmpul de luptă. Pentru ei şi pentru sutele de oameni care luptă în locul nostru în linia întâi, haideţi să întindem o mână şi să dăm din resursele noastre pentru a-i proteja.

 

Donează împreună cu noi. Biserica Tabor nu rămâne indiferentă. Fii mâna care susţine pe cei ce luptă pentru noi!

Donaţiile vor fi virate în contul Asociaţiei SPRIJINITI SPITALUL CLINIC JUDETEAN DE URGENTA ORADEA pentru achiziţionarea de echipamente de protecţie şi alte materiale necesare în lupta împotriva virusului COVID 19

În urma campaniei de strângere de fonduri pentru lupta împotriva COVID 19, Biserica noastră a virat în contul Asociaţiei Sprijiniţi Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea suma de 8.000 de lei.

Ţinem să mulţumim pe această cale tuturor celor care au înţeles cât de important este să fim un sprijin şi o mărturie pentru comunitatea în care ne-a aşezat Dumnezeu.

Dumnezeu să vă răsplătească efortul şi dedicarea.

Pentru cei interesaţi, lista donatorilor se poate accesa la următorul link. Biserica noastră este la poziţia 228.

Pagina de donaţii de pe situl bisericii rămâne activă. Dacă mai doreşte cineva să doneze este binevenit. Fiţi binecuvântaţi.

Fii mâna care susţine pe cei ce luptă pentru noi!

Dăruiește prin transfer bancar – cu mențiunea COVID 19

Iban: RO88CECEBH0136RON0104379
CEC Bank
Titlular: Biserica Penticostală Tabor
Cui: 8189917

Dăruiește în Euro – cu mențiunea COVID 19